Facebook Uygulaması

Şu anda Facebook Uygulaması ile ilgili blog yazılarımızı Facebook Uygulaması etiketi ile aramaktasınız. Facebook Uygulaması hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer Facebook Uygulaması ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Web Tasarım Şirketleri

Web Tasarım Şirketleri

Web tasarım şirketleri, markaların ve firmaların dijital dünyadaki web tasarım ihtiyaçlarını karşılayan şirketler olarak öne çıkmaktadır. CREAMIVE Web Tasarım Ajansı olarak, firmaların web tasarım, web yazılım, seo, kurumsal yazılım ve sosyal medya konularındaki ihtiyaçlarına kreatif çözümler aramakta ve markaların dijital dünyadaki başarılarını artırmaktayız. Bu yazıyı okuduğunuza göre Google’da ya da internette web tasarım şirketleri konulu araştırmalar yapmakta olduğunuzu varsayıyoruz. Web tasarım şirketi ararken, kreatif ve kurumsal çözüm sunabilen şirketlere ağırlık vermenizi tavsiye ederiz. CREAMIVE’in açılımının Creative Media olduğunu da belirterek yazımıza devem etmek isteriz.


Facebook Uygulaması Yeni Fotoğraf Özelliği

Facebook Uygulaması Yeni Fotoğraf Özelliği

Facebook kullanıcıları her gün yüzlerce milyon fotoğraf paylaşıyor. Bu bahsedilen miktar ise sosyal ağın son sayımlarına göre her gün 350 milyondan fazla durumda. Ama paylaştığınız her selfie, Instagram ve tatil fotoğrafına karşılık büyük ihtimal düzinelerce fotoğraf telefonunuzdan dışarı çıkmıyor.

Facebook’un şimdi bu fotoğraflar için yeni bir uygulaması var, Facebook Moments.


Günümüzün Trendi Sosyal Medya!

Günümüzün Trendi Sosyal Medya!

Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir hızla gelişmekte olan sosyal medya ağları hemen hemen her yaştan kullanıcıya hitap ediyor. Sosyal medya kavramını ülkemize taşıyan en büyük girişim olan Facebook’un adının duyulmasıyla sosyal medya ifadesi de hayatımızda yer edinmeye başlamıştır. Artık günümüzde milyarlara varan aktif kullanıcı kitlesi ile hayat tarzımızı baştan sona değiştiren Facebook ile etkinliklerden resim galerilerine, aktif olarak sohbetten çevrim içi oyunlara kadar oldukça geniş bir yelpazede bizlere imkan sunmaktadır.


Web Tasarım Fiyatları

Web Tasarım Fiyatları

Web tasarım fiyatları, kurumsal şirketlerde web siteler ile ilgilenen kişilerin en çok aradığı başlıklardan bir tanesidir. Özellikle şirket yöneticilerinin değişmesi sonucunda genellikle yeni gelen yöneticiler çağ dışı kalmış şirket web sitesi için yeni çalışmalar yapılmasını ister. Bu konuda da haklıdır da çünkü bir kurumsal şirket yenilenmek istiyorsa ilk olarak web siteleri ile başlanılmalıdır. Böylelikle, köklü bir değişikliğe en pratik adımdan başlanılır ve en hızlı bir şekilde aksiyon alınması sonucunda bu yenilenme süreci şirketin tüm noktalarına sirayet edebilir. Hali hazırda şirketin üst yönetiminde olan yöneticilerin de internet sitelerini değiştirmeyi düşünmesi gayet normal olacaktır çünkü gelişen teknolojiler ve artan rekabet buna mecbur kılmaktadır. Her ne olursa olsun, kurumsal web tasarım her şirket için olmazsa olmaz bir konudur.

seo paketleri
Sosyal Medya ve SEO Ekiplerini Entegre Etmenin 3 Yolu

Sosyal Medya ve SEO Ekiplerini Entegre Etmenin 3 Yolu

Birçok sosyal medya ve SEO ekibi, kağıt üzerinde çeşitli sıralama oyunları oynamaktadır. Fakat her iki grubun da başarılı olması için işletmeler ve hedef kitle arasında çift yönlü iletişim kurmaları gerekmektedir.

Bir acente ya da ev ortamında çalışan sosyal medya / SEO ekibine sahip olsanız da, birlikte çalıştığınız takımlar arasında oldukça basit iletişimlerin kurulmasını sağlayarak karşılıklı fayda sağlayabilirsiniz. Eğer bu yazımızda paylaşacağımız özel ipuçlarını takip ederseniz ve her bir tarafı yeni trendler hakkında bilgilendirirseniz, gruplarınızla birlikte daha etkili beyin fırtınası etkinliği yaparak sıradan bir yapılacak listesi oluşturma eyleminin ötesine geçebilirsiniz.


Twitter Cursor (İmleç) Kullanımı

Twitter Cursor (İmleç) Kullanımı

Bilgileri Yönetme İşlemlerinde İmleçleri Kullanmak

Cursoring (İmleçleme)

Twitter REST API, büyük çaplı sonuçları sayfalamak için cursoring (imleçleme) adında bir tekniği kullanmaya başladı. Cursoring Tekniği (imleçleme tekniği), sonuçları sayfalara (count olarak tanımlanan ve request / istek metodlarıyla çağırılan) ayırıp, bu sayfalar arasında ileri, geri geçişler yapmanızı mümkün kılıyor.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı