sosyal ağlar

Şu anda sosyal ağlar ile ilgili blog yazılarımızı sosyal ağlar etiketi ile aramaktasınız. sosyal ağlar hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer sosyal ağlar ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Sosyal Medya Pazarlama Teknikleri

Sosyal Medya Pazarlama Teknikleri

Sosyal medya etkin kullanıldığı vakit en faydalı reklam seçenekleri arasında gösterilebilir. Doğrudan hedef kitleye ulaşmanızı sağlayan bu ağ, alanında uzman kişiler vasıtası ile gerçekleştirilen reklam kampanyaları büyük kitlelere hitap etmeyi başarıyor. Akıllı telefonun varlığı ve günümüzde her insanın neredeyse akıllı telefon vasıtası ile internette sörf yapma fırsatı elde ettiği düşünülürse sosyal ağ tabanlı bir reklam çalışmasının önemi daha iyi anlaşılacaktır. Ne yazık ki sosyal ağ denilince birçok arkadaş tarafından durum, Facebook mecrasından ibaret sanılsa da gelişmiş olanakları sayesinde neredeyse her sosyal ağ bir pazarlama tekniği olarak değerlendirilebilir. İşte bu rehberimizde hangi sosyal ağları, pazarlama aşamasında etkin olarak kullanabileceğinizi anlatmaya çalışacağız.


Facebook Pazarlamasında Yapılan Hatalar

Facebook Pazarlamasında Yapılan Hatalar

Facebook günümüzde en çok tercih edilen ve en aktif kullanılan sosyal ağlardan birisi konumundadır. Akıllı telefon kullanımının artması ve cihazların gelişimine paralel olarak, Facebook’u düzenli olarak kullanan insan sayısında gözle görülür bir artış olduğundan istatistiklere dayanarak gönül rahatlığı ile söz edebiliriz. Bu popülariteyi fark eden Facebook yöneticileri ve global firma yöneticileri, en kullanışlı ve en fonksiyonel reklam ağını ortaya çıkarmak için adeta el ele verdi. Dilediğiniz hedef kitleye, coğrafyaya, yaş aralığına ve zevkine hitap etmeyi başaran Facebook reklamları günümüzde yatırımcılar veya girişimler için en uygun ve en mantıklı reklamlar arasında yer alıyor. Sosyal medya ajansı ile ortaklaşa hazırladığınız reklam kampanyası, gayet iyi sonuçlar ile sizlere muhteşem bir geri dönüş sağlayabilir. Ancak bunun için kaliteli bir sosyal medya ajansı ile çalışmanız şart. Bu rehberde, Facebook pazarlama işlemi sırasında yapılan hatalardan bahsederek, sizlerin dijital reklam / sosyal medya reklamcılığı sektörüne karşı olan ufkunuzu açmayı planlıyoruz.


Blog – Site Hit Artırma Yöntemleri – Tavsiyeleri

Blog – Site Hit Artırma Yöntemleri – Tavsiyeleri

Ücretsiz blog hizmetlerinin gelişimi ve gerçekten sağlam alt yapı ile yola çıkışları, şüphesiz blogger olarak nitelendirdiğimiz blog yazarlarının sayısında gözle görülür bir artış sağlanmasına imkan tanıdı. Google gibi büyük firmaların sponsor olduğu ücretsiz servisler sayesinde büyük gelirlere ulaşmayı başarmış yazarların varlığı, yeni bloggerların da sektöre dahil oluşunu hızlandırdı dersek hiç de yanlış bir tespitten söz etmemiş oluruz. WordPress tabanlı gelişim de o denli büyük kitlelere ulaşmayı başardı ki, artık canı sıkılan internet kullanıcılarının değişik başlıklarda oluşturduğu en az 3-4 bloga rastlamak mümkün. Yönetimi kadar, geri dönüşlerin de oldukça zor sağlandığı bu sektörde aslında çoğulcu bir sosyal medya çalışması ile iyi yerlere ulaşmak pek de güç değil.


Günümüzün Trendi Sosyal Medya!

Günümüzün Trendi Sosyal Medya!

Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir hızla gelişmekte olan sosyal medya ağları hemen hemen her yaştan kullanıcıya hitap ediyor. Sosyal medya kavramını ülkemize taşıyan en büyük girişim olan Facebook’un adının duyulmasıyla sosyal medya ifadesi de hayatımızda yer edinmeye başlamıştır. Artık günümüzde milyarlara varan aktif kullanıcı kitlesi ile hayat tarzımızı baştan sona değiştiren Facebook ile etkinliklerden resim galerilerine, aktif olarak sohbetten çevrim içi oyunlara kadar oldukça geniş bir yelpazede bizlere imkan sunmaktadır.

seo paketleri
LinkedIn Kullanıcılarının Ekonomik Durumları‏

LinkedIn Kullanıcılarının Ekonomik Durumları‏

2002 yılında faaliyete geçen LinkedIn iş sektöründe birçok değişimin yaşanmasına da zemin hazırlamış vaziyette. Öyle ki, ilk başta internet ortamında CV paylaşılmaz tabusunun yıkışını izletti bize. Zamanla yaygınlaşan sosyal medya platformu, bağlantılar ile çalışanların eşleşmesine kadar gelişen bir sektörün inşasına zemin hazırladı. Zaten bu yapısı itibari ile de hali hazırda insanların hizmetinde olan ve milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya mecraları arasında sivrilmeye ve premium seviye bir sosyal ağ olmayı başarıyor. LinkedIn hakkında çeşitli araştırmalar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Sosyal medya etkinliği temeli ile yapılan bu araştırmalar her geçen gün LinkedIn hakkında fikirlerin değişmesine ve olumluya dönmesine zemin hazırlıyor.


Sosyal Medya İstatistikleri 2014

Sosyal Medya İstatistikleri 2014

Dünyanın her yanında artık internetin yaygınlaştığını ve herkes tarafından ilgi duyulan bir dal olduğundan söz edebiliriz. 2014 yılının sosyal medya konusunda son derece önemli istatistiklere imza atması da sahip olduğu dinamizmin getirdiği yenilikçi yaklaşımların bir eseri olduğundan söz edebiliriz. Dünyanın tamamında her üç insandan birinin interneti etkin olarak kullandığından söz edersek ne kadar geniş bir ağa sahip olduğunu idrak edebilirsiniz.

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı