E-Ticaret Sitesi

Şu anda E-Ticaret Sitesi ile ilgili blog yazılarımızı E-Ticaret Sitesi etiketi ile aramaktasınız. E-Ticaret Sitesi hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer E-Ticaret Sitesi ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

Web Tasarım Yazılım

Web Tasarım Yazılım

Web tasarım yazılım ile birlikte özdeşleşmiş önemli bir ifade haline gelmiştir. Yazılım genel olarak bir internet sitesinin temelini ve yapısını oluştururken, tasarım ise sitenin görsellerini ve görünüşünü oluşturmaktadır. Ancak, şunu özetle söyleyebiliriz ki bir internet sitesi için web tasarım ve web yazlım ayrı ayrı şarttır. Bu çalışmalar önce grafiklerin ve görsellerin hazırlanmasıyla başlar. Ardında da, grafiklerin programlar aracılığıyla hareketlendirilmesi sayesinde temelleri güçlendirilir ve ziyaret edilebilir bir hale getirilir. İstanbul merkezli hizmet sağlayan birçok web tasarım yazılım firması bulunmaktadır. Gelin yazımızın devamında dizayn ve yazılım konularına birlikte değinelim.


Responsive Web Tasarımının 12 Faydası

Responsive Web Tasarımının 12 Faydası

Responsive web tasarım, web tasarım dünyasının moda terimidir ama bu konu gerçekte abartılıyor mu? Basitçe mobil ve masaüstü için ayrı siteleriniz olamaz mı? Görünüşe göre herkes tercihini ayrı web sitesi ara yüzleri yerine responsive web tasarım fikrinden yana kullanıyor. Web sitenizi responsive yapmaya karar vermeden önce bu konudaki araştırmayı kendiniz yapmalı ve bu yaklaşımın faydalarını kendiniz değerlendirmelisiniz. Bilgi edinmeye responsive web tasarım çalışmalarının aşağıda özetlenen 12 faydasını inceleyerek başlayabilirsiniz.


E-Ticaret Siteleri İçin Doğru Tanıtım Seçenekleri

E-Ticaret Siteleri İçin Doğru Tanıtım Seçenekleri

Ticarete odaklanmış site sahipleri, öngördükleri bütçeleriyle e-ticaret sitelerinin bir şekilde ziyaretçi edinmesini amaçlar ve duruma göre başarılı da olurlar. Sitede satılan ürünlerin modellerinden fiyatlarına, site web tasarım çalışmalarının verdiği güvenden ödeme kanallarına kadar birçok nokta müşteriyi alıp almama konusunda etkiler. Eğer e-ticaret sitesinin sahibi tüm bu aşamalarda yeterli olduğunu düşünüyorsa, mutlaka göz önünde bulundurması gereken bir nokta daha gelir: O da tanıtımdır. Yani reklam ve pazarlama faaliyetlerinin nasıl yapıldığı...


Web’de En Çok Karşılaşılan 5 Etkileşim Tasarımı Hatası

Web’de En Çok Karşılaşılan 5 Etkileşim Tasarımı Hatası

Tasarım ve etkileşim hiçbir zaman kolay olmamıştır. Kullanıcı davranışının derinlikli analizini ve titiz bir planlama gerektirir. Kullanıcı deneyimi de bir hayli önemlidir. Yükselmekte olan yeni teknolojiler ve etkileşim tasarımı modelleri işleri kolaylaştırmamaktadır.

seo paketleri
E-Ticaret Sitesi Açarken Sektör Kararı

E-Ticaret Sitesi Açarken Sektör Kararı

İnternetten alışveriş her geçen yıl daha cazip hale geliyor ve bu büyüyen sektörde yerini almak isteyen girişimci sayısı da artıyor. Diğer yandan ne yazık ki bütçesi çok büyük olan firmalar da bu işe girişmiş durumda. Hatta farklı markaların ürünlerini birlikte sunan e-ticaret siteleri bile var. Durum bu denli rekabet barındırırken, yeni bir e-ticaret sitesi açacak kişiyi bekleyen ilk soru, hangi sektöre yöneleceği yönünde…


Kurumsal Firma Tanıtım Yazısı Örnekleri

Kurumsal Firma Tanıtım Yazısı Örnekleri

Kurumsal firmalar, markalarını özellikle de internette en iyi şekilde tanıtabilmek için kurumsal tanıtım yazısı ihtiyacı duymaktadır. Tanıtım yazısı ihtiyaçları en çok da hakkımızda, kurumsal, bizden haberler gibi sayfalarda olmaktadır. Bunların yanı sıra, ürün ya da kategori sayfalarında da tanıtım yazısı kullanılabilir. Çünkü, potansiyel müşterilere hangi alanlarda güçlü olduğunuzu net bir şekilde belirtmeniz gerekmektedir. Bu yazımızda sizlere kurumsal firma tanıtım yazısı örnekleri ve CREAMIVE farkıyla networkümüzde yer alan sitelerden nasıl tanıtım yazısı alabileceğiniz hakkında bilgiler sunacağız. Ayrıca, tanıtım yazısı neden önemlidir sorusuna da yanıtları bu yazının devamında bulabileceksiniz. Özetle, hem şirketinizin tanıtım yazılarını hazırlıyoruz hem de isterseniz firmanızın dijital dünyada daha fazla kişiye ulaştırılabilmesi için bu yazıları başka sitelerde de paylaşabiliyoruz.


Arama Motoru Optimizasyonunun Faydaları

Arama Motoru Optimizasyonunun Faydaları

Günümüzde internet sitesi sahibi olan tüm firmaların ya da kişilerin üzerine düşünmesi ve hatta çalışmalar yapması gereken en ciddi konu SEO olacaktır. Bunun en temel sebebi ise, bir internet sitesinin en önemli ziyaretçi kaynağı arama motorlarıdır. Hal böyle olunca da, bir site arama motorlarında ne kadar fazla görünebilirse o denli daha fazla ziyaretçiye ulaşacaktır.


Google Chrome - Dear Sophie (Viral Video)

Google Chrome - Dear Sophie (Viral Video)

2011 yılında viral olarak adlandırabileceğimiz videoların listesini hazırlamak istedik ve ilk videomuz Google`dan geliyor; Google Chrome: Dear Sophie

Google Chrome ile dünyaya yeni gelmiş kızları için bir hesap oluşturan baba, kızı için dear.sophie.lee@gmail.com kullanıcı adını seçiyor. Ardından ise bu hesap üzerinden aynı mail adresine kızının yaşamınındaki dönüm noktalarını tek tek mail ile gönderiyor ve bunlar arasına videolar da ekleyerek daha da görsel bir hale getiriliyor bu çalışma.
Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı