HTML Kodları

Şu anda HTML Kodları ile ilgili blog yazılarımızı HTML Kodları etiketi ile aramaktasınız. HTML Kodları hakkında detaylı yazılarımızı bir alt kısımda bulabilirsiniz.
Eğer HTML Kodları ile ilgili yeterli yazıya ulaşamazsanız, hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ya da projelerinizi hayata geçirmek isterseniz lütfen bizim ile iletişime geçiniz.

HTML Nedir?

HTML Nedir?

Bu yazımızda HTML Nedir konusuna değineceğiz. İnternette birçok kaynakta görebileceğiniz üzere kafa karıştırıcı olabilir. Hele ki bu yazıyı okuyorsanız, HTML nedir ne değildir tam olarak bilmiyorsunuz diyebiliriz. O nedenle de, bu yazının diğerlerinden en önemli farkı sade ve örneklerle anlatılıyor olması olacaktır. Gelin HTML konusuna birlikte değinelim.

HTML (Hyper Text Markup Language), web sayfaları oluşturabilme maksadıyla kullanılan yazılım diline denilir. HTML içerikler HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) protokolü (port numarası 80) ile sunucudan kullanıcıya web browserlar (internet tarayıcıları: Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox vb.) aracılığıyla aktarılır. Web (html ile oluşturulan / statik) sayfaları sunuculara .html ya da .htm uzantılarıyla kaydedilir.


PHP Form - Örnek PHP Form Kodları

PHP Form - Örnek PHP Form Kodları

PHP form, internet sitesinde girilen verilerin bir sonraki sayfaya ulaştırılmasını sağlayan özelliktir. PHP formlar genellikle $_GET ve $_POST PHP kodları ile sonuca varmaktadır. Açıkçası, PHP form yazılım konusuna ilgi duyan kişilerin ilk öğrendikleri özelliklerin başında gelmektedir. Bu yazımızda programlama dillerinde en fazla kullanılanların başında gelen PHP form yapısını inceleyeceğiz ve birkaç örnek ile yazımızı geliştireceğiz.


HTML Kodunuza Güç Katın

HTML Kodunuza Güç Katın

HTML ve CSS kodlarınızı yazma yönteminizi basitleştirerek kodlamanızı ultra hızlı yapın

Artık, HTML ve CSS kodlama hızınız büyük ölçüde arttı (ve bu durum geliştirme veriminizi gerçekten yükseltecektir) ama Emmet’in yetenekleri burada bitmez. Web tasarım geliştirmenin zaman alabilen bir yönü kodunuzun düzenlenmesidir.


Web Sitesi Kodlama

Web Sitesi Kodlama

Bu yazımızda, web sitesi kodlama konusunda neleri bilmeniz gerektiğine dair giriş mahiyetinde bilgileri paylaşacağız. Tam manasıyla web sitesi kodlama konusuna hakim olabilmek için ise birçok farklı kaynağı da bu yazımızda önümüzde günlerde sizlere sunmayı planlıyoruz. Ancak, yine de başlangıç olarak ilerleyen zamanlarda nelere ihtiyaç duyacağınıza dair bilgileri bulabilirsiniz. HTML, CSS, JS, Jquery, Ajax, ASP, PHP, SQL, MySQL, MsSSQL ve son olarak da SEO konularına değineceğiz.

seo paketleri
Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı