Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM)

Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM)

Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) şirketlerin müşterileri ile olan ilişkilerini derinleştirmek ve zenginleştirmek suretiyle satışlarını arttırmak amacıyla müşterileri ile olan etkileşimlerini yönetmek, kaydetmek ve değerlendirmek için kullandığı uygulamaları, stratejileri ve teknolojileri ifade eder.

Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) şirketlerin müşterileriyle olan iş ilişkilerini iyileştirmek, müşteri sadakatinin sağlanmasına yardımcı olmak ve satışları arttırmak hedefiyle müşteri yaşam döngüsü boyunca müşteri etkileşimleri ile verilerini yönetmek ve analiz etmek için kullandığı uygulamalara, stratejilere ve teknolojilere verilen bir addır. CRM (Customer Relationship ManagementMüşteri İlişkileri Yönetimi) sistemleri farklı kanallar – veya müşteri ve şirket arasındaki temas noktaları – üzerinden müşterilere ilişkin bilgilerin derlenmesine yönelik olarak tasarlanırlar. Bu kanallar ve temas noktaları şirketin web sitesini, telefonlarını, canlı sohbet hatlarını, doğrudan e-posta gönderilmesini, pazarlama materyallerini ve sosyal medya kanallarını içerebilir. Ayrıca, CRM sistemleri müşteriyle karşı karşıya gelen personele müşterinin kişisel bilgilerinin, satın alma geçmişinin, satı alma tercihlerinin ve kaygılarının detaylarını da sağlayabilir.


HTML Kodunuza Güç Katın

HTML Kodunuza Güç Katın

HTML ve CSS kodlarınızı yazma yönteminizi basitleştirerek kodlamanızı ultra hızlı yapın

Artık, HTML ve CSS kodlama hızınız büyük ölçüde arttı (ve bu durum geliştirme veriminizi gerçekten yükseltecektir) ama Emmet’in yetenekleri burada bitmez. Web tasarım geliştirmenin zaman alabilen bir yönü kodunuzun düzenlenmesidir.


Hakkımızda Sayfanıza Bağlantılar Oluşturmak

Hakkımızda Sayfanıza Bağlantılar Oluşturmak

Sitenizin en kritik parçalarından biri olan “Hakkımızda” sayfası (bazen Geçmiş, Ne Yapıyoruz, Biz Kimiz, v.b. olarak da bilinir) konu bağlantı üretmeye gelince genellikle ihmal edilir. Ancak, sitenizi bir ziyaretçiye satma potansiyeli göz önünde tutulduğunda bugünlerde daha fazla dikkat gösterilmeyi hak etmektedir.

İlk olarak, kaç adet bağlantılı internet adresi olduğunu görmek için aşağıdaki üç büyük markanın Hakkımızda sayfalarına bakalım:


Tipografi ve Marka Yaratmak

Tipografi ve Marka Yaratmak

Bir web tasarım profesyoneli değilseniz belirli bir marka için mükemmel yazı tipini seçerken ne kadar zaman, çaba ve para harcandığını öğrenmek sizi şaşırtacaktır. Örneğin; Coca Cola, IBM, Microsoft veya Google gibi büyük şirketler tercihlerini varsayılan bir yazı tipinden yana asla kullanmazlar. İşin aslı bu şirketlerin çoğu kendi markaları konusundaki farkındalığı arttırmak için tipografiyi yeniden keşfederler.

O halde markanız veya işiniz için mükemmel yazı tipini seçerken nasıl hareket etmelisiniz? İlk işiniz daha geleneksel olduğu kabul edilen yazı tipleri ile daha modern yazı tipleri arasında bir seçim yapmak olacaktır.

seo paketleri
Her Web Tasarımcının İhtiyaç Duyacağı 4 Önemli Kullanıcı Deneyimi Belgesi

Her Web Tasarımcının İhtiyaç Duyacağı 4 Önemli Kullanıcı Deneyimi Belgesi

Söz konusu kullanıcı deneyimi ise wireframe’ler ve prototipler hiç şüphesiz en önemli olanlar arasındadır.

Ama bu sadece başlangıçtır. Günlük web tasarımlar için son derece pratik olacak diğer dört belge daha vardır. Bu dördünü diğerlerinden ayıran şey web tasarımcılara kullanıcıları anlamalarında yardımcı olmalarıdır ve bu konu tasarımcının başarısını diğer her şeyden daha fazla belirler.


Freelance Tasarımcı Olarak Nasıl Çalışmalı ve Seyahat Etmeli

Freelance Tasarımcı Olarak Nasıl Çalışmalı ve Seyahat Etmeli

Bir freelance tasarımcı olarak hayat her zaman kulağa geldiği kadar büyüleyici değildir. Çoğu zaman yapılacak işler vardır… Seyahat planlarınız olduğunda bile.

Kimi zaman iş (başka bir iş veya diğer freelance işler) için seyahat ederken freelance çalışmanız gerekirken kimi zaman keyfiniz için seyahat ettiğiniz zamanlarda tamamlamanız gereken freelance işler olacaktır. Üzerinde çok sık konuşmayı sevdiğimiz bir konu olmamasına rağmen seyahat ederken zamanınızı en etkin şekilde kullanmanızı sağlayacak araçlar ve püf noktaları vardır.


SEO Danışmanlığı

SEO Danışmanlığı

SEO Danışmanlığı, arama motorlarında özellikle de Google’da üst sıralara çıkmak isteyen firmalar için olmazsa olmaz durumdadır. Bunun nedeni ise, günümüzde en fazla ziyaretçiye ve potansiyel müşteriye Google ile ulaşılmaktadır. SEO danışmanlığı ile de daha fazla müşteriye ulaşabilmek mümkün olmaktadır.

Kurumsal SEO Danışmanlığı hizmeti veren CREAMIVE Web Ajansı, internet sitelerinin arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağlamaktadır. Bu kapsamda site içi SEO ve site dışı SEO konularında çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Bu SEO çalışmaları sayesinde SEO Analiz işlemlerini de gerçekleştirerek, sitenizin tam anlamıyla SEO uyumlu olmasını sağlamaktayız.


İda Natura Otel Konaklama Çekilişi

İda Natura Otel Konaklama Çekilişi

Merhaba Bloggerlar :)

Bu yazımızda özellikle de blog yazarları için güzel bir haber yer alıyor. Uzun zamandır birlikte çalıştığımız İda Natura Life Style Kazdağları Butik Otel için bir çekiliş düzenliyoruz. Bu çekiliş çerçevesinde 1 kişiye çift kişilik tatil hediye edeceğiz. Evet! Yanlış duymadınız. Hiçbir ücret ödemeden Kazdağları doğasında muhteşem bir tatil sizi bekliyor olacak. Ayrıca, tuz odasında da iki kişi için birer seans bu hediyemizin yanında sizin olacak.


Google’ın Arama Sektöründeki Pazar Payı Ne Kadar?

Google’ın Arama Sektöründeki Pazar Payı Ne Kadar?

Peter Thiel, Zero to One (Sıfırdan Bire) adlı kitabında tekelcilerin yasal düzenleyicilerin dikkatini kendi üzerlerine çekmemek amacıyla gerçekten olduklarında daha başarısızmış gibi davrandıkları için tespit edilmelerinin kimi zaman zor olduğunu ileri sürmektedir. Diğer tarafta, tekelci olmayanlar pazarlarını dar şekilde tanımlayarak ve agresif öz-pazarlama ile kendilerini gerçekte olduklarından daha büyük göstererek kendilerini kamuoyu önünde şişirmektedir.

 


İçerik Pazarlamayla Nasıl Güven Oluşturulur?

İçerik Pazarlamayla Nasıl Güven Oluşturulur?

İçerik pazarlama marka farkındalığının arttırılması, müşteri ilgisinin oluşturulması, güvenilirlik inşa edilmesi ve ilginin satışa dönüştürülmesi dahil çeşitli hedeflere ulaşılmasını sağlayabilir. Bu yazıda güven oluşturan ve potansiyel müşterilerin kendinize çekilmesine yardımcı olan B2B içerik pazarlama unsurlarına göz atacağız.

İlk olarak istatistiklerle başlayalım (bizim favorimiz olan ve pazarlamacılar için gerçekten anlam ifade eden konu).

Arama Kutusu
Kategoriler
E-Posta Aboneliği

Yazılarımızı takip etmek ister misiniz?

creamive kreatif fikirler web tasarım ajansı